Spring til indhold

Vores skole

Nr. Jernløse Skole

Nr. Jernløse Skole har været i gang med et spændende renoverings - og tilbygningsprojekt og fremstår nu som en flot og moderne skole med åbne områder, masser af lys og spændende indretning, der giver plads til undervisning i anderledes rammer.

Knabstrup Skole

Knabstrup Skole er lille hyggelig skole med ca. 80 elever fordelt på 0.-6. årgang. I Knabstrup arbejder vi med aldersintegrerede klasser og ugeskemarevolution, der er en unik måde at arbejde og lære på - på tværs af alderstrin og faglighed.

Undløse Skole

Mark og skov, vandhuller og åer omkranser Undløse Skole, der er en lille, rar og tryg landsbyskole med ca. 110 elever i et spor fra 0.-6. klasse. Her arbejder vi med selvkørende teams, holddeling, børnesyn og inklusion - vores fysiske rammer samt IT.

Samarbejde mellem skole og dagtilbud

Det gode samarbejde mellem skole og dagtilbud, er en forudsætning for en god skolestart. Vores samskabende pædagoger er med til at sikre en tryg overgang fra børnehavebarn til skoleelev.

Administrativt fællesskab

Skovvejens administrative team arbejder ind i både skole og dagtilbud, og er i daglig berøring med skolerne i Jyderup, Mørkøv, Knabstrup, Undløse og Nr. Jernløse, Undløse Skole-Behandlingshjem samt Dagtilbud Skovvejens syv børnehuse og 28 dagplejehjem.

Skolebestyrelse

Her kan du få indblik i skolebestyrelsens arbejde samt læse mødereferater og høringssvar.

Ledige stillinger

Lærer, pædagog, vikar eller administrativ medarbejder? Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning eller følge med i vores ledige stillinger, hvis du drømmer om at arbejde på en af vores skoler.

Kontakt os

Har du et spørgsmål af den ene eller anden art, er du meget velkommen til at kontakte os - vi kan helt sikkert hjælpe dig.


Feedback

Sidst opdateret

27.08.2021

Ansvarlig redaktør

Pernille Haagensen